hermiona Koledzo vadove,Mokytoja
Pranešimų skaičius : 236 Registration date : 2007-08-04
| Temos pavadinimas: kartai zmones randa laime mirty Tr. 11 12, 2008 4:03 pm | |
| Neklausiu ir nebausiu, Tik tyliai aš palauksiu. Lietus nupraus mintis, Bet visgi žvaigždės kris. Aš nesupyksiu,bet suvOksiu, Viltis vis dings ir dings. Supratau kur laimė randasi. Supratau kodėl sunku. Kartais žmonės randa Laimę mirty. Kodėl neklausiu ir nešauksiu. Juk aš viską suprantu, Tik pasmerkta dėl to esu. Viskas juk pasverta Juoda ir balta. Naktis ir diena. Šviesa su tamsa. Meilės kitų širdy nebėra, Jausmai išblėso,jų nebėra Laimė į mirty iškeis jie. Juk ten jie ją ir suras. Minutės taktas tiksi Širdis užges jų vėliai. Bet visgi aš neklausiu Nešauksiu ir nebausiu Aš gi ne teisėjas. O su juo aš susidėčiau, Bet pragaran po to keliaučiau. Neklausiu aš žmonių, Kodėl jie mirtyje laimės suranda, Kodėl meilės nebėra. Jų jausmai išblėsę, Kalėjimo šešėly, Laiškai iš lėto liejas, Iš devinto aukšto, Ašara nukrinta, O po to ir kūnas Tiesiog sparnus ištiesęs Jėgų pakilt nebuvo. Bet dangus nebaus jau Juk laimę tu radai Ten kur tau tikrai gerai. Neklausiu ir nešauksiu Tik tyliai aš pažvelksiu Į tą žvaigždėtą dangų Kur laimę jie suradę Tyliai nusišypsos Į tą nelemtą žemę[strike][url] [center][right][scroll][img][/img] | |
|